Gott Nytt År!

Det händer inte så mycket här på bloggen just nu. Vi går och väntar på att Tessla ska börja löpa och så fort hon kommer igång blir det mer uppdateringar. Den senaste veckan har hon faktiskt varit ganska odräglig och levt helt i sin egen bubbla, vilket talar för att löp närmar sig! Hon har dessutom aptit som en häst och försöker ofta övertala mig att hon absolut inte fått sin mat än, trots att det var 30 sekunder sedan jag fyllde skålen. Så nog börjar det bli dags...

Tillbakablick på året som gått får mig att tänka på hur härligt det är att få rapporter från mina valpköpare. Flera av valparna har fått bra kritik i utställningsringen och Ljuvliga-Söta (Susu) genomgick HD-röntgen med A/A. Festliga-Felix skulle göra BPH men vädrets makter gjorde att beskrivningen får skjutas upp till i vår istället. Bäst av allt är ändå att få höra hur mycket värme och glädje hundarna sprider i sina nya familjer och hur älskade de är. Tessla fick under 2013 sitt andra Excellent vilket var det mål vi hade med utställningar så det är också någonting roligt att ta med sig.

Under 2014 hoppas jag på en härlig kull med små-Tesslingar och fler rapporter om hur det går för första kullen.

GOTT NYTT ÅR!

dsgtessla

Den här bloggen handlar om dansk-svenska gårdshunden Tessla och hennes avkommor. Jag som äger Tessla och driver uppfödningen heter Ulrika och vi håller till i Knivsta, strax utanför Uppsala. Välkommen att höra av er om ni vill veta mer om den dansk-svenska gårdshunden. Valpar planeras till våren 2014.

RSS 2.0