Veterinärbesiktning

Jaha så var dagen kommen, dagen som hela tiden känts så långt borta. Dagen då valparna skulle besiktigas, chipmärkas och vaccineras. Alla skötte sig alldeles utmärkt (Hugo försöte dock bita sköterskan när han fick sin spruta...) och gick igenom besiktningarna helt utan anmärkning. Till och med Raras "navelbråck" gick igenom nålsögat, det var så litet och ynkligt att veterinären inte hittade det och därför inte vågade kalla det för navelbråck. Fritt fram för flytt till nya hem alltså, för alla sex!
 
Söta och Felix åker tillbaka på onsdag för ytterligare undersökning då de säljs när dagens besiktningsintyg "gått ut" och Söta ska då även få sin echinococcos-behandling inför flytten till Finland.
 
Sorligt men kul!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

dsgtessla

Den här bloggen handlar om dansk-svenska gårdshunden Tessla och hennes avkommor. Jag som äger Tessla och driver uppfödningen heter Ulrika och vi håller till i Knivsta, strax utanför Uppsala. Välkommen att höra av er om ni vill veta mer om den dansk-svenska gårdshunden. Valpar planeras till våren 2014.

RSS 2.0