3 veckor!

Då är valparna redan 3 veckor. Det har varit lite dålig uppdatering senaste dagarna men det har varit fullt upp sista tiden! Lite om vad som hänt:

* Tesslingarna har fått utökat utrymme och har nu en liten hage utöver valplådan och de verkar uppskatta sin nya värld, med massor att utforska.

* Tessla äter bättre än på länge, vilket känns jätteskönt.

* Raras nya matte Fanny var här och hälsade på igår vilket var mycket trevligt. Hon och Rara kommer att få uppleva mycket kul. Rara kommer att bo i Ramsele och få en "storasyster", i Gårdshunden Tuva

* De leks mer och mer för varje dag i valpkullen. Igår började ett helt gäng små valpar att börja attackera sin mamma och leka med henne och hon blev verkligen överlycklig! Det var som om hon fick en uppenbarelse - "Dom här små ska inte BARA matas och tvättas, man kan LEKA med dem också! Tjoho" Hon hade jätteroligt och de verkade de små uppskatta. Hon busade massor, men var samtidigt precis så försiktig som man måste vara med små 3-veckorsvalpar.

Tre-veckors foton kommer, jag har bara inte hunnit med... Nu ska här klippas klor :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

dsgtessla

Den här bloggen handlar om dansk-svenska gårdshunden Tessla och hennes avkommor. Jag som äger Tessla och driver uppfödningen heter Ulrika och vi håller till i Knivsta, strax utanför Uppsala. Välkommen att höra av er om ni vill veta mer om den dansk-svenska gårdshunden. Valpar planeras till våren 2014.

RSS 2.0