Nu är det officiellt ;-)

Från och med idag ligger Tessla och Dumles planerade kull på gårdshundklubbens hemsida (gardshund.com --> planerade kullar).

Dräktighets-symtomnivån ligger för närvarande på att damen inte har ätit upp sin frukost idag (vilket är väldigt ovanligt när det gäller henne som sista tiden varit så glupsk att hon lärt sig peta upp locket till mattunnan på egen hand) och när vi besökte Anna i fredags så var gentlemannen Maximus (kastrerad RR-hane) mycket intresserad och fascinerad av Tessla, som mest bara blev arg som svar på uppvaktningen. Detta är en herre som inte brukar visa speciellt stort intresse av henne annars så de bådar ju också gott.

Idag vilar fina fröken under filten i sängen medan jag skriver klart kursens sista uppgift. Det passar oss båda mycket bra.

På återseende!


Kommentarer
Lina

Hej vad kul att läsa om dig och Tessla:)

2012-05-20 @ 13:53:36
Ullis

Kul att ni vill läsa!

2012-05-21 @ 17:47:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

dsgtessla

Den här bloggen handlar om dansk-svenska gårdshunden Tessla och hennes avkommor. Jag som äger Tessla och driver uppfödningen heter Ulrika och vi håller till i Knivsta, strax utanför Uppsala. Välkommen att höra av er om ni vill veta mer om den dansk-svenska gårdshunden. Valpar planeras till våren 2014.

RSS 2.0